GOTOVO DRZNO
Z naročilom boste redno obveščeni o naših novih projektih
 
Ime in priimek:

E-pošta:

Izdelava gotove betonske kopalnice


Izdelava gotove kopalnice (sanitarne kabine) poteka na industrijski način v industrijski hali

1. IZDELAVA BETONSKE KONSTRUKCIJE

Gotova kopalnica je sestavljena iz predhodno izdelanih armirano betonskih elementov ( stene, strop, tla).
Posamezni elementi se izdelajo na kovinskih kalupih, ki služijo kot notranji opaž. Po namestitvi potrebne inštalacije (vodovod, ogrevanje, kanalizacija, el. cevi) in armaturne mreže se kalup »zapre« z zunanjo stranico ter vgradi beton.

2. SESTAVA

Predhodno zaliti elementi se snamejo iz kovinskega kalupa ter se s pomočjo varjenja posameznih elementov sestavijo v gotovo kopalnico.
3. OBDELAVA NOTRANJIH POVRŠIN

V notranjosti gotove kopalnice se izvede hidroizolacija tal, spojnih mest in sten v območju mokrih con. Sledijo keramičarska in pleskarska dela.


4. FINALIZACIJA

Na finalno obdelane notranje površine se vgradi še kopalniška oprema in izvede tlačni in funkcionalni preizkus vgrajenih inštalacij in opreme.
V procesu izdelave gotove kopalnice se izvaja medfazna in končna kontrola del.
Spletni piškotki so majhne datoteke (črke,številke), ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, mobilne naprave), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Spletno mesto uporablja piškotke z namenom spremljanja statistike ogledov spletne strani.
Zavrni piškotke