GOTOVO DRZNO
Z naročilom boste redno obveščeni o naših novih projektih
 
Ime in priimek:

E-pošta:
 


Iščemo motiviranega in izkušenega posameznika, ki mu dinamično delo ne predstavlja težav. Če ste se v tem opisu prepoznali, vas vabimo, da se nam pridružite. VARIS Lendava d.o.o. razpisuje delovno mesto:

V podjetju VARIS Lendava d.o.o. se ukvarjamo s kompleksnimi projekti, ki pomenijo neprestano dokazovanje strokovnosti, predanosti delu in našim naročnikom. Številni ugledni naročniki širom Evrope zaupajo našim izdelkom in storitvam, zato gradimo na  močni povezanosti podjetja in nadaljnjem razvoju naše ekipe.

Iščemo mlade, izobražene,  motivirane posameznike - strokovnjake, ki jim dinamično delo ne predstavlja težav in si želijo svojo kariero zgraditi v hitro rastočem podjetju.
VARIS Lendava d.o.o. razpisuje večje število prostih delovnih mest za:

-STROKOVNE SODELAVCE (m/ž) na različnih področjih dela
pdfStrokovni_sodelavci_21_09_2017 (.pdf 72KB)

-VODJO SPLOŠNE SLUŽBE (m/ž) motiviranega in izkušenega posameznika, ki mu dinamično delo ne predstavlja težav
pdfVodja_splosne_sluzbe_21_09_2017 (.pdf 93KB)

 
Spletni piškotki so majhne datoteke (črke,številke), ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, mobilne naprave), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Spletno mesto uporablja piškotke z namenom spremljanja statistike ogledov spletne strani.
Zavrni piškotke