GOTOVO DRZNO
Z naročilom boste redno obveščeni o naših novih projektih
 
Ime in priimek:

E-pošta:

Bodite praktični z gotovo kopalnico v betonski izvedbi konstrukcije


Odločitev za gotovo kopalnico (ali gotovo sanitarno kabino) v betonski izvedbi konstrukcije vam zagotavlja visoki nivo kvalitete ter prihrani čas in denar.

Zakaj odločitev za gotovo kopalnico?
Investitorji in projektanti objektov visokih gradenj po vsem svetu se že dlje časa odločajo za gotove kopalnice (sanitarne kabine). K temu jih vodi moto graditi hitro, kakovostno in ekonomično.

Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) iz betonske konstrukcije so na industrijski način izdelani samostojni prostorski gradbeni izdelki, ki se na objekt dostavijo popolnoma dokončani.

Na objektu »just in time«
Dostavijo se ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu, v terminu kot ga določi kupec. Gotove kopalnice (ali sanitarne celice) iz betonske konstrukcije se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala praviloma vzporedno z gradnjo objekta, lahko pa tudi kasneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana.
Po vgradnji gotovih kopalnic (ali sanitarnih kabin) se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.

Po vgradnji gotovih kopalnic se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta. Vertikalne povezovalne inštalacije se lahko izvedejo na klasičen način na licu mesta, lahko pa jih že vnaprej vgradimo v »inštalacijski blok«, ki je integriran v samo gotovo kopalnico ali pa je samostojen.

Konstrukcija gotovih kopalnic je v betonski izvedbi. Ta zagotavlja odlično protipožarno odpornost in zvočno izolativnost istočasno pa izvrstno kljubuje neugodnim zunanjim pogojem v času gradnje objekta.

Kam lahko vgradimo gotovo kopalnico?


Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) iz betonske konstrukcije so namenjene za vgradnjo v naslednje objekte:

• hotele
• domove starejših
• študentske domove
• bolnišnice
• zapore
• stanovanjske objekte

Naša tehnologija izdelave gotovih kopalnic (sanitarnih kabin) iz betonske konstrukcije ter stalna medfazna in končna kontrolo kakovosti zagotavljajo visoko in konstantna kakovost po ISO 9001:2008. Naša gotova kopalnica je tudi večkratni dobitnik znaka kakovosti za najboljše dosežke v gradbeništvu.

Varis Lendava prisluhne vsaki vaši želji. Tako skupaj ustvarimo najboljšo rešitev za zadovoljitev vaših potreb.VAŠ PRIHRANEK NA ČASU RADIATOR PO MERI IZDELAVA GOTOVE KOPALNICE
Izračunajte kako pri delu prihranite čas in denar? Izdelajte si sanjski radiator! Vas zanima kako izdelujemo kopalnice?
Več Več Več
Spletni piškotki so majhne datoteke (črke,številke), ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, mobilne naprave), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Spletno mesto uporablja piškotke z namenom spremljanja statistike ogledov spletne strani.
Zavrni piškotke