GOTOVO DRZNO
Z naročilom boste redno obveščeni o naših novih projektih
 
Ime in priimek:

E-pošta:

Za objekte z omejeno nosilnostjo  gradbene konstrukcije so prava izbira gotove lahke kopalnice!

Odločitev za gotovo kopalnico (ali gotovo sanitarno kabino) vam zagotavlja visoki nivo kvalitete ter prihrani čas in denar

Kaj je to gotova lahka kopalnica?
Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) v lahki izvedbi konstrukcije so na industrijski način izdelani samostojni prostorski gradbeni izdelki, ki se na objekt dostavijo popolnoma dokončani.

Dostava na objekt »just in time«
Gotove kopalnice (ali sanitarne celice) se na objekt dostavijo ustrezno embalirane in z vrati zavarovane proti vandalizmu. Pri terminu dobave vedno upoštevamo zahtevo kupca. Gotove kopalnice (ali sanitarne kabine) se vgrajujejo s pomočjo gradbenega dvigala praviloma vzporedno z gradnjo objekta. Lahko se vgradijo tudi kasneje, ko je nosilna konstrukcija objekta že izdelana.
Po vgradnji gotovih kopalnic (ali sanitarnih kabin) se izvede še povezava inštalacijskih priključkov na inštalacijske vode objekta.

Kdaj se odločiti za gotovo kopalnico v lahki izvedbi konstrukcije?
V posebnih pogojih je ustrezna alternativa gotovim kopalnicam (ali sanitarnim celicam) iz betonske konstrukcije, gotova kopalnica v lahki izvedbi konstrukcije. Ta je sestavljena iz lahkega kovinskega skeleta obloženega z mavčnimi, cementnimi, kompozitnimi ali drugimi ploščami.
Zaradi manjše lastne teže je takšna kopalnica primerna rešitev za objekte z zmanjšano nosilnostjo konstrukcije in za primere z zmanjšano nosilnostjo gradbenega dvigala.

Zagotovljena kakovost
Naša tehnologija izdelave gotovih kopalnic (sanitarnih kabin) ter stalna medfazna in končna kontrolo kakovosti zagotavljajo visoko in konstantno kakovost po ISO 9001:2008. Naša gotova kopalnica je tudi večkratni dobitnik znaka kakovosti za najboljše dosežke v gradbeništvu.

Želje kupca so vgrajene v gotovo kopalnico
Varis Lendava prisluhne vsaki vaši želji. Tako skupaj ustvarimo najboljšo rešitev za zadovoljitev vaših potreb.

VAŠ PRIHRANEK NA ČASU RADIATOR PO MERI IZDELAVA GOTOVE KOPALNICE
Izračunajte si vaš prihranek na času Izdelajte si sanjski radiator Vas zanima kako poteka naše delo
Več Več Več
Spletni piškotki so majhne datoteke (črke,številke), ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, mobilne naprave), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Spletno mesto uporablja piškotke z namenom spremljanja statistike ogledov spletne strani.
Zavrni piškotke