GOTOVO DRZNO
Z naročilom boste redno obveščeni o naših novih projektih
 
Ime in priimek:

E-pošta:

Kopalniški radiatorji, dizajnerski radiatorji za vse okuseZavedamo se, da je radiator pomemben del opreme vašega bivalnega prostora in tudi nepogrešljiv kos vašega pohištva. Ko premišljeno izbirate radiator po vašem okusu in meri, lahko le-ta postane izvirna in uporabna dekoracija vašega doma.

Vestno spremljamo svetovne trende in zahteve trga. Presenečamo z novimi modeli, ki zadovoljijo še tako zahtevnega kupca, torej izdelujemo tudi radiator po meri.

Dizajnerski radiatorji bodo poskrbeli, da boste toploto tudi videli, ne le občutili!

Za vas smo pripravili veliko različnih in zanimivih modelov, kopalniških in dizajnerskih radiatorjev, primernih za skoraj vse okuse. Če pa med spodaj naštetimi vendarle ne bi našli sebi primernega, ustreznega, nastopimo tu mi!

INFORMACIJE IN NAROČILA:

Plačilo po predračunu ali po povzetju
Dostava brezplačna. Pokliči takoj tel:02-577-65-13
ali na e-mail: uprava@varis-lendava.sipdfRadiatorji (.pdf 3.3MB) VAŠ PRIHRANEK NA ČASU    RADIATOR PO MERI   IZDELAVA GOTOVE LAHKE KOPALNICE  
 Izračunajte kako pri gradnji prihranite čas in denar!   Izdelajte si sanjski radiator!   Vas zanima kako izdelujemo kopalnice?
 Več   Več  Več 
Spletni piškotki so majhne datoteke (črke,številke), ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, mobilne naprave), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Spletno mesto uporablja piškotke z namenom spremljanja statistike ogledov spletne strani.
Zavrni piškotke